Ontdek hier jouw top job!

Assistent projectleiding (binnendienst)

FUNCTIE INHOUD
De afdeling projectleiding bestaat uit een aantal projectteams. Een team wordt aangestuurd door een projectleider en bestaat daarnaast uit een aantal engineers. Daarnaast worden deze teams in de uitvoering van hun taak ondersteund door de afdeling Projectplanning.

In deze functie maak je deel uit van de afdeling Projectplanning en ondersteun jij de projectgroepen in de uitvoering van hun taken. Zo bewaak je onder andere de lange termijnplanning van de projecten, ben je betrokken bij de montageplanning en de uitbesteding van de montage aan externe partijen. Ook behoort tot het takenpakket de afstemming van de facturatie met onze klanten en de afwikkeling van mogelijke opleverpunten. Een deel van deze taken voer je gezamenlijk met een collega uit. Om tot een goede afstemming van de diverse onderdelen te komen heb je veelvuldig contact met onze klanten en andere afdelingen binnen ons bedrijf. Ter ondersteuning van de projectteams kunnen ook incidenteel andere taken binnen de projectuitvoering aan jou worden toebedeeld.

FUNCTIE EISEN
Wij zoeken een collega die ook in een hectische situatie het overzicht bewaart en oplossingsgericht te werk gaat. Jouw wijze van communiceren is prettig, maar ook doelmatig. Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een aantal jaren ervaring in de bouw of in een bouw gerelateerde functie. Ervaring met geautomatiseerde systemen en een kritische blik die leidt tot verbetering van onze processen completeren jouw pakket. Je hebt de ambitie om op termijn door te groeien binnen onze organisatie.

AANBOD
FEK Metaal biedt je een uitdagende baan, binnen een professionele en informele organisatie. Deze kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring. FEK Metaal beschikt bovendien over goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE
Heb je interesse in deze functie en wil je deel uitmaken van onze organisatie? Reageer dan snel, door het versturen van jouw sollicitatie inclusief uitgebreid curriculum vitae naar pz@fekmetaal.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martin Bont op telefoonnummer 0416-344029.