Ontdek hier jouw top job!

Christmas Drive Thru

21-12-2020

Afgelopen vrijdag was het de laatste werkdag van het jaar, die bij FEK Metaal traditioneel wordt afgesloten met een gezellige kerstborrel. Door de huidige coronamaatregelen kon deze helaas niet plaats vinden. Omdat saamhorigheid en betrokkenheid binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan, werd er met veel creativiteit een fantastische activiteit georganiseerd: De Christmas Drive Thru.

Alle medewerkers reden in hun auto door de in kerstsferen omgetoverde productiehal heen. Daar werden ze getrakteerd op een vers bakje koffie met heerlijke koeken, ontvingen ze een prachtig kerstpakket en keerden ze huiswaarts met een persoonlijk kerstgroet vanuit de directie. Alles met in acht neming van de geldende coronaregels.

Daarmee komt er een einde aan een zeer bijzonder jaar waarin FEK Metaal, ondanks alle onzekere zaken rondom de pandemie, vele mooie projecten heeft mogen realiseren. Via deze weg willen wij alle klanten, leveranciers en andere partners hartelijk bedanken voor de samenwerking in 2020. Wij zien ernaar uit om dit voort te zetten in 2021! Fijne feestdagen! #GEBUNDELDEKRACHTEN