Ontdek hier jouw top job!

Projectleider

Organisator om op te bouwen

FUNCTIE INHOUD
De afdeling projectleiding bestaat uit een aantal projectteams. Een team wordt aangestuurd door de projectleider en bestaat daarnaast uit een aantal engineers. Daarnaast worden deze teams in de uitvoering van hun taak ondersteund door de afdeling Projectplanning.

De doelstelling van de projectleider is simpel samen te vatten. Een tevreden klant en een optimaal projectresultaat. Om dat te bereiken begeleidt en bewaak je op een actieve wijze de aan jou toegewezen projecten. Je koppelt de eisen en wensen van onze klant, aan een voor ons optimale en efficiënte uitvoering van het project. Als projectleider heb je een intensieve communicatie met de verantwoordelijken bij onze klanten binnen het bouwproject over de technische uitgangspunten, uitvoering en planning. Dit vertaal je in duidelijke opdrachten naar onze operationele organisatie, zodat de productie en montage op een efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd. Ook de montage op de bouwplaats behoort tot jouw directe verantwoordelijkheid. Hiertoe stuur je de montageploegen (in- en extern) aan en bewaak je de voortgang en de uitvoering volgens de gestelde normen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van het project, zoals tijdige facturatie en eventuele meer- en minderwerken.

FUNCTIE EISEN
Wij zoeken een collega op wie we kunnen bouwen. Je bent in staat om op een gestructureerde, actieve en vooruitziende wijze de projecten aan te pakken. Het bouwproces mag voor jou geen geheimen meer bevatten. Je bent een teamspeler, die een optimaal resultaat nastreeft en weet te bereiken. Je bent in staat om op alle niveaus op een prettige en duidelijke wijze te communiceren. Daarbij heb je oog voor de belangen van ander partijen, maar je verliest daarbij jouw eigen doelen niet uit het oog. Je werkt en denkt op HBO-niveau. Naast de uitvoering van jouw taken, ben je kritisch, waardoor je input levert aan de verdere verbetering van de processen binnen onze organisatie.

AANBOD
FEK Metaal biedt je een uitdagende baan, binnen een professionele en informele organisatie. Deze kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring. FEK Metaal beschikt bovendien over goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE
Heb je interesse in deze functie en wil je deel uitmaken van onze organisatie? Reageer dan snel, door het versturen van jouw sollicitatie inclusief uitgebreid curriculum vitae naar pz@fekmetaal.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martin Bont op telefoonnummer 0416-344029.