Ontdek hier jouw top job!

Werkvoorbereider

FEK Metaal heeft in de afgelopen jaren haar naam als ketensamenwerkingspartner, in het speelveld van stalen en aluminium balkon-, galerij- en traphekken, waar gemaakt. In de gehele keten, vanaf klant tot en met leverancier, werkt de organisatie op basis van partnerschap. We geloven in gebundelde krachten! Door de snel veranderende markt is FEK Metaal continu in beweging om de klanten, die actief zijn in de woningbouw, op een goede manier te kunnen bedienen. Om alle vernieuwingen door te voeren en ons klaar te stomen voor de toekomst, zijn we op zoek naar talentvolle medewerkers die initiatief nemen en bij willen dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. FEK Metaal is betrokken bij toonaangevende projecten in Nederland zoals o.a. Sluishuis in Amsterdam en The Terraced Tower in Rotterdam.
Vanwege onze groeiende orderportefeuille zijn we op korte termijn op zoek naar een:

Werkvoorbereider

FUNCTIE INHOUD
Als werkvoorbereider vertaal jij de door onze engineers aangeleverde tekeningen in duidelijke opdrachten voor onze productieafdelingen en onze monteurs. Je controleert op maakbaarheid van de producten en biedt oplossingen voor eventueel te voorziene problemen. Tevens vraag jij offertes aan voor een deel van de materialen en uitbestedingen en coördineer jij met de afdeling inkoop dat deze worden ingekocht en tijdig worden geleverd. Daarnaast fungeer jij als vraagbaak voor de productieafdeling met betrekking tot technische vraagstukken.
Samen met jouw collega’s ben je op zoek naar verbeteringen in de productiemethodes en optimalisatie van de processen. Verder lever jij input in de ontwikkeling van onze verdere automatisering.
Binnen deze functie heb je veelvuldig contact met onze engineers en onze productieafdelingen.

FUNCTIE EISEN
Je bent een aanpakker, die ook in hectische situatie het overzicht bewaard. Technisch inzicht en een gestructureerde wijze van werken horen bij jouw bagage. Je beschikt minimaal over een opleiding op MBO niveau, bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde, en je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heeft het werken met geautomatiseerde systemen en met een 3d tekenpakket geen geheimen meer voor jou. Ambitie, doorzettingsvermogen en teamwork maken jouw pakket compleet.

AANBOD
FEK Metaal biedt je een uitdagende baan, binnen een professionele en informele organisatie. Deze kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring. FEK Metaal beschikt bovendien over goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE
Heb je interesse in deze functie en wil je deel uitmaken van onze organisatie? Reageer dan snel, door het versturen van jouw sollicitatie inclusief uitgebreid curriculum vitae naar pz@fekmetaal.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Paul Verkooijen op telefoonnummer 0416-344029.