Ontdek hier jouw top job!

HOOGSTE PUNT BEREIKT!

13-11-2020

Aan de Boompjes in Rotterdam wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van het schitterende nieuwbouwproject The Terraced Tower. Afgelopen week werd het hoogste punt bereikt, waar ook FEK Metaal, met haar partners, een bijdrage aan heeft mogen leveren. Het ontwerp van OZ architect kenmerkt zich door de trapsgewijs gevormde terrassen met een prachtig uitzicht over de Maas. In opdracht van BESIX NL zijn de 344 appartementen, verdeeld over 32 verdiepingen, voorzien van verschillende balustrades.

Bijzonder aan dit project is de wijze van logistiek en montage. Door de ligging is de ruimte voor transport en bevoorrading zeer gering. Een juiste afstemming hierin met alle betrokken partijen luistert dan ook erg nauw. Mede door deze goede samenwerking verloopt de montage voorspoedig.

Alle balkons zijn reeds voorzien van glazen balustrades inclusief randafwerking van aluminium zetwerk. In de aankomende periode zullen diverse schuif- en draaibare balkonbeglazingsystemen geleverd en gemonteerd gaan worden, om tijdig klaar te zijn voor de oplevering. #GEBUNDELDEKRACHTEN