Ontdek hier jouw top job!

78 app. Hiva A Molenstraat te Son en Breugel

Opdrachtgever Huybregts Relou B.V.
Architect KdV Architekten B.V.
Aannemer Huybregts Relou B.V.

Aan de Molenstraat in Son en Breugel zijn in totaal 78 appartementen gebouwd, verdeeld over 2 blokken. Op de balkons zijn door FEK Metaal aluminium glashekken gemonteerd, voorzien met helder glas. Ook op de borstweringen zijn deze hekken geplaatst, in dit geval voorzien van glas met een matte folie. Daarnaast zijn op de balkons privacyschermen geplaatst, bestaande uit aluminium frames met blank glas met een matte folie als vulling.

In verband met geluidseisen is op diverse zijden van de gebouwen balkonbeglazing toegepast. Het gaat hierbij om een schuif- en draaibaar systeem van te openen glazen panelen. Dit systeem is op de glashekken bevestigd en loopt door tot de bovenliggende constructie.

Aan de galerijzijden is gekozen voor een stalen hekwerk, bestaande uit een boven- en onderregel van koker met een vulling van ronde spijlen. Ook zijn enkele borstweringen voorzien van een leuning van stalen buis. Tenslotte mocht FEK Metaal ook de binnenzijden van de gebouwen voorzien van traphekken en muurleuningen. Hier is gekozen voor een stalen traphek bestaande uit een buisframe met een vulling van ronde spijlen, gecombineerd met een stalen muurleuning van buis.

Location

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via dit formulier.

No response from API.