Ontdek hier jouw top job!

Leidsche Rijn Centrum te Utrecht

Opdrachtgever ASR Vastgoed Ontwikkeling
Architect AWG Architecten / Geurst & Schulze architecten bv / Kollhoff & Pols architecten / Dok architecten / Cruz y Ortiz Arquitectos
Aannemer BC de Nijs & Smit’s Bouwbedrijf / BC Van Schijndel & vd Ven BV / BC Hurks & Slokker / Sprangers Bouwbedrijf / BC Dura Vermeer & Trebbe

Op dit grote nieuwbouwplan aan de rand van Utrecht heeft FEK Metaal voor vijf verschillende bouwcombinaties alle hekken mogen leveren. In opdracht van ASR Vastgoed Ontwikkeling hebben vijf verschillende architecten een karakteristiek ontwerp gemaakt wat zich kenmerkt door de grote diversiteit aan straat- en binnengevels. Aan de straatzijden zijn vele balkons zichtbaar, met zowel rechte als gebogen hoeken, afgewisseld met inpandige loggia’s. De binnenzijden bestaan uit rondlopende en rechte galerijen.

Voor de elf gebouwen op dit plan heeft FEK Metaal een grote diversiteit aan producten mogen toepassen. Enerzijds is er gebruik gemaakt van standaard hekwerken zoals aluminium lamellenhekken, stalen spijlenhekken en aluminium glashekken. Anderzijds zijn er vele specials zichtbaar. Zo zijn er stalen lamellenhekken met vulling van getordeerde en deels doorlopende lamellen toegepast. Daarnaast zijn er stalen borstweringshekken met een vulling van stalen sierkrullen voorzien van een op kleur geanodiseerde handregel geplaatst. Ook is een stalen spijlenhek met gekruiste spijlen gecombineerd met een aluminium glashek erachter. Deze combinatie is tot stand gekomen als gevolg van de aanwezige geluidseisen. Tenslotte zijn er balkonhekken van geperforeerde aluminium plaat geleverd, voorzien van een speciaal Artpunch patroon.

Naast alle balkon- en galerijhekken heeft FEK Metaal ook een aantal andere producten mogen leveren, zoals gebogen stalen borstweringsleuningen, op kleur geanodiseerde doorvalbeveiligingen, diverse uitvoeringen van Franse balkonhekken en privacyschermen.

Location

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via dit formulier.

No response from API.